Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

BEDES Real Estate Vám predstavuje komerčný objekt umiestnený na hlavnom ťahu na okraji obce Pravenec. Ponúka vynikajúcu príležitosť pre investíciu s možnosťou využitia na prenájom alebo ako sídlo firmy.

Lokalita
Nehnuteľnosť sa nachádza v okrajovej časti obce Pravenec. Obec je vzdialená 9 km od miest Prievidza a Bojnice. Poloha na frekventovanej trase smerujúcej do miest Martin, Žilina, Prievidza a Trenčín pridáva k atraktivite objektu. Parkovanie je zabezpečené na priľahlom pozemku.

Dispozícia
Budova je strategicky rozdelená na dve podlažia, ktoré optimálne využívajú priestor pre podnikanie aj potenciálny prenájom. Prízemie (719 m²) ponúka priestory vhodné na komerčné alebo výrobné účely s možnosťou prispôsobenia podľa individuálnych potrieb. Poschodie (491 m²) je momentálne v procese rekonštrukcie, pripravené na vytvorenie obytných jednotiek alebo samostatných kancelárií, a obsahuje 13 izieb s vlastnými kúpeľňami.
Celková užitková plocha budovy je 1210m2.

Prízemie (719m2)
Vhodné na komerčné alebo výrobné účely. 
Ponúka bohaté možnosti s množstvom menších i väčších miestností, skladov a sociálnych zariadení. Takisto je z bočnej časti vybudovaná nakladacia rampa s 3 bránami a chladiarenským skladom. 
Dispozičné rozdelenie nie je záväzné. Členenie priestoru je flexibilné a môže byť upravené podľa individuálnych potrieb a predstáv nového majiteľa.

Poschodie (491m2)
Poschodie poskytuje široké spektrum využitia, od obytnej časti po samostatné kancelárie, a je ideálne pre developerské projekty alebo rozšírenie podnikania. Aktuálne je v procese rekonštrukcie, pričom sú tu predpripravené 13 samostatných izieb, každá s vlastnou kúpeľňou. Súčasťou rekonštrukcie sú aj nové priečky, čiastočne nainštalované sanitárne zariadenia a kompletné elektro a vodoinštalácie. Priestor na prednej strane je navrhnutý na administratívne účely.

Exteriér
K objektu patrí rozsiahly pozemok s rozlohou 4738m2 (bez budovy). 
Príjazdová cesta spolu s priestorom pred budovou je spevnená zámkovou dlažbou, ostatné časti pozemku sú zatrávnené. Na pozemku sú dobudované aj prístrešky a státia pre automobily. 
Pozemok je zo všekých strán oplotený. Výsadzba tují od cesty zabezpečuje odizolovanie ruchu a súkromie. 
Veľká rozloha pozemku zabezpečuje veľa možností pri ďalšom dobudovaní stavieb, prípadne pri rozšírení pôvodnej stravby. 

Technický stav
Výstavba prízemia budovy prebehla v roku 2010, následne sa realizovala nadstavba poschodia v roku 2012. 
Základy betónové, zvislé konštrukcie sú zo železobetonových monolitických rámov - vyplnené keramickými tvárnica Porotherm (380mm). Stropné konštrukcie takisto zo železobetonových monolitov. Konštruckia strechy sedlová, s krytinou Bramac. 
Na celej budove plastové okná s izolačným dvojsklom, vstupné dvere do budovy sú hliníkové s dvojsklom. 

Vykurovanie je kombinované elektrickými konvertormi a infrapanelmi na strope. Ohrev vody zabezpečuje elektrický zasobníkový ohrievač. Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod a disponuje aj vlastnou studňou. Kanalizácia formou žumpy.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
1210 m2
Zastavaná plocha:
1306 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
5457 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Martin Drienik

Martin Drienik

Real Estate Consultant & Head of Marketing

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti