Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

BEDES Realitná kancelária Vám predstavuje polyfunknčný objekt s bytovou jednotkou (s možnosťou rozdeliť na viac bytových jednotiek) v priamom centre obce Nitrianske Pravno. Vhodný na bývanie a prenájom priestorov alebo ako výnosná investičná príležitosť. 

Lokalita
Nehnuteľnosť sa nachádza na námestí SNP, v Nitrianskom Pravne. Obec je vzdialená 11 km od miest Prievidza a Bojnice. Lokalita ponúka priamu dostupnosť na námestie, kde je kompletná občianská vybavenosť, do škôl a škôlok, na zástavky MHD a pod. Obec má kompletné vybavenie na komfortné fungovanie pri podnikaní aj bývaní. Plusom je aj umiestnenie budovy na frekventovanom ťahu smerom na mestá Martin-Žilina a Prievidza-Trenčín. 
Parking je zabezpečený na priľahlom pozemku k budove o výmere 212m2. Dostupné je takisto verejné parkovisko pred budovou. 

Dispozícia
Rozdelenie budovy je navrhnuté pre maximálne využitie podnikateľského zámeru aj využitia na bývanie.
Prízemie budovy ako obchodný priestor pre podnikanie, kancelárie, obchodná, sídlo firmy a pod. Do tejto časti budovy sa dostanete priamo z ulice. Z opačnej, zadnej strany je ďalší vstup.
Poschodie, pôvodom meštianský byt je možné prerobiť na jednu veľký obytnú časť alebo prerozdeliť 2 až 3 bytové jednotky.  
Celková rozloha budovy je 409m2.

Obchodný priestor (149m2)
Táto časť budovy má strategicky umiestnený vchod priamo z ulice a je rozdelená na vačšiu - obchodnú časť a zázemie v zadnej časti budovy. V minulosti bola táto časť využívaná ako obchodná prevádzka so zdravou výživou "Špajza".
Budova je z veľkej časti podpivničená. Pivnice alebo sklady v suteréne môžu služiť ako odkladací priestor, takisto ako ďalšia časť prevádzky, nakoľko v nej boli zvýšené stropy. Pivnica má rozlohu 110m2.
Zadnú časť prízemia tvorí spomínané zázemie s toaletou a tech. miestnosťou, kuchynkou a ďalším priestorom, ktorý môže byť využítý ako kancelária. "Kancelária" je momentálne v prenájme, má samostatný vstup. V tejto časti je aj schodisko na poschodie, na ktoré sa dostanete aj zo samostatného vstupu zo zadnej časti budovy. 

Obytná časť/poschodie (149m2)
Na poschodí sa v roku 2018 začala rekonštrukcia, priestor bol vyprataný a vyčistený. Prešiel aj výmenou všetkých okien (Slovaktual). V priebehu rekonštrukcie sa na toto poschodie doviedli aj prívody, odpady vody a elektroinštalácia. Napojenie IS má samostatné meranie. 

V tejto chvíli je poschodie ako 5 izbový meštianský byt s bohatou rozlohou 149m2. Vzhľadom na rozlohu je poschodie možné prerobiť na 2 až 3 bytové jednotky. Oceníte aj samostatný vstup zo zadnej časti budovy.  
Pri takýchto typoch nehnuteľností sa predstavivosti medze nekladú. Tým, že budova je historická, sú tu klasické historické prvy meštianských bytov ako vysoké stropy, veľké dvere a zarúbne, veľké schodisko a takisto viacero okien v jednotlivých izbách.  

Exteriér
K budove prislúcha pozemok s rozlohou 212m2. Možnosť využiť na parkovanie k obchodným priestorom alebo ako vyhradené státie pre bytové jednotky. Možnosť umiestniť aj garážové státie. 

Technický stav
Prvá rekonštrukcia sa týkala pivničných priestorov a prízemia v roku 2002
Suterén bol kompletne odvodnený a osanovaný. Takisto boli zdvihnuté stropy s využitím betónových nosníkov, aby bol priestor plnohodnotne využiteľný.
Rekonštrukciou v obchodných priestorov prešli všetky rozvody - elektroinštalácia, vodoinštalácia, kúrenie. Zrekonštruované boli aj po vizuálnej stránke - Výmená podláh (dlažba), strierky a omietky, výmena okien, interierových a exteriérových dverí.
V roku 2002 prešla rekonštrukciou aj strecha, vymenená strešná krytina značky Bramac s výmenou latovania. 
Posledná rekonštrukcia v roku 2018 sa týkala priestorov na poschodí, ako už bolo spomenuté. 

Ďalšie informácie
Pôvodná stavba je postavená z pálenej tehly.
Prívod vody z verejného vodovodu. Odpad do verejnej kanalizácie.
Kúrenie prostredníctvom radiátorov zabezpečuje plynový kotol, umiestnený v technickej miestnosti

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
409 m2
Zastavaná plocha:
184 m2
Podlahová plocha:
327 m2
Skladová plocha:
111 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Typ budovy:
tehla
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
621 m2
Pivnica plocha:
111 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Martin Drienik

Martin Drienik

Real Estate Consultant & Head of Marketing

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti