Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj jedinečný rodinný dom, nachádzajúci sa na Fučíkovej ulici v tichej lokalite obce Lehota pod Vtáčnikom. Táto nehnuteľnosť predstavuje skvelú príležitosť pre každého, kto hľadá pohodlie a pokoj vidieckeho života s dostupnosťou všetkých potrebných služieb.

Lokalita

Dom sa nachádza v pokojnej časti obce, ktorá ponúka výbornú dostupnosť do centra dediny. V blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť vrátane pošty, základnej a materskej školy, ako aj obchodu s potravinami. Lokalita je ideálna pre rodiny s deťmi, ktoré ocenia kľudné prostredie a zároveň ľahkú dostupnosť potrebných služieb.

Dispozícia domu

Rodinný dom s celkovou rozlohou 125 m² ponúka dostatok priestoru pre komfortné bývanie. Dispozične pozostáva zo zádveria, ktoré vedie do vstupnej chodby so schodiskom do pivničných priestorov v ktorých sa nachádzaju dve obývateľné miestnosti, jedna technicka miestnosť a spajza.  Z chodby sa dostanete do špajze, kúpeľne s WC, detskej izby, priestrannej kuchyne, útulnej obývačky a hlavnej spálne. Každá miestnosť je priestranná a ponúka dostatok prirodzeného svetla, čo prispieva k príjemnej atmosfére celého domu.

Exteriér

K domu prislúcha udržiavaný pozemok o rozlohe 452 m², ktorý je ideálny na oddych a rekreáciu. Na pozemku sa nachádza samostatne stojaca garáž s prístavbou, kde je umiestnená dielňa – skvelé riešenie pre tých, ktorí potrebujú priestor na hobby alebo skladovanie. Záhrada za domom ponúka rovné trávnaté plochy, ideálne pre rodinné grilovanie, posedenie s priateľmi alebo relax na čerstvom vzduchu.

Ďalšie informácie

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou vrátane zateplenia a výmeny pôvodných okien za plastové, čo zaručuje lepšiu tepelnú izoláciu a nižšie náklady na vykurovanie. Elektrické rozvody zostali pôvodné, čo umožňuje novým majiteľom prispôsobiť si ich podľa vlastných potrieb. Kúrenie v dome je zabezpečené spoľahlivým plynovým kotlom umiestneným v pivničných priestoroch.

Tento rodinný dom v Lehote pod Vtáčnikom je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné a komfortné bývanie v dobrej lokalite. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes, aby ste si mohli osobne prezrieť všetky výhody, ktoré táto nehnuteľnosť ponúka!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
125 m2
Úžitková plocha:
125 m2
Plocha pozemku:
452 m2
Zastavaná plocha:
125 m2
Podlahová plocha:
115 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
4 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
nie
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
20 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti