Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | 4 izbová novostavba v štandarde v obci Čereňany

Ulica: Močiarna
Obec: Čereňany
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
198 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám novinku v našom portfóliu. Jedná sa o novostavbu rodinného domu na ulici Močiarna v Obci Čereňany. Ulica má novú asfaltovú cestu. Nehnuteľnosť sa bude predáva v štandarde s kompletným dokončením.

Stavba:

Betónová platňa dom a terasa + drenáž. Obvodové steny sú z Ytongu hrúbky 30cm, vnútorné priečky Ytong 15cm. Vonkajšie zateplenie polystyrén 15cm. Použité 6 komorové plastovné okná s trosjklom. Liate podlahy. Exteríérové omietky a fasáda farebne podľa dohody. Zastavná plocha 110m2 + terasa.

Strecha:

Použítý väzníkový krov, plechová strešná krytina vo farbe antracit, parozábrana. Striekaná izolácia (výborné izolačné vlastnosti. 

Technika:

Ohrev vody bude zabezpečovať hybridný kotol s tepelným čerpadlom. Podlahové kúrenie elektrickými roštami s lokálnym ovladaním termostatu podľa miestnosti. Kompletná elektroinštalácia s bodovým led osvetlením a prípravou na individuálne lustre. Alarm a príprava na kamery. Príprava na prvky smart home. Osadenie vypínačou a zásuviek.

Dispozícia:

Dispozične dom ponúkne 3 samostatné izby/spáľne, vstupnú chodbu, samostatnú toaletu, kúpeľňa s vaňu a prípravou na práčku/sušičku, technická miestnosť a otvorená obývacia izba s kuchyňou a jedálenskou časťou.

Izba č. 1 - 12.048 m2 - 305x395cm (okno do dvora)

Izba č. 2 - 11.866 m2 - 283x420cm (okno na príjazd)

Izba č. 3 - 10.980 m2 - 305x306 cm (okno do dvora)

Obývačka + kuchyňa - 31.5 m2 - 750x420cm (okná na 3 svetové strany)

Kúpeľňa - 5.795 m2 - 190x305cm (okno na príjazd)

Pozemok má výmeru 400m2 a je rovinatý.

Štandard:

V cene je zahrnuté kompletné dokončenie interiéru. Laminátové podlahy v obytných miestnostiach, dlažba vo vstupnej chodbe, interiérové dvere s obložkami, komplet sanita v kúpeľni a wc, znížene stropy s led osvetlením, zásuvky a vypínače, kuchynská linka na mieru so spotrebičmi. Po zložení zálohy je možná individuálna dohoda farebného vyhotovenia jednotlivých dekorov. 

Exteriér:

V cene je ďalej aj kompletné dokončenie exteriéru. Pozemok je oplotený zo všetkých strán. Predný plot bude mať osadenú el. bránu a bráničku. Parkovacie miesta pre 2 vozidlá na pozemku zo zámkovej dlažby. Dlažba na terase + schody pred vstupné dvere. 

Viac informácii o termíne dokončenia poskyteneme telefonicky alebo na osobnej obhliadke. Dom bude pripojený na všetky inžinierske siete,vrátane kanalizácie. V Inzeráte sú fotky dokončeného, vedľajšieho domu pre lepšiu predstavu o finálnom vzhľade.

Kvalitne postavená a bezstarostná nehnuteľnosť v príjemej lokalite. 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
400 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
110 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Rok výstavby:
2023
Celková plocha:
129 m2
Terasa plocha:
19 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Martin Drienik

Martin Drienik

Real Estate Consultant & Head of Marketing

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti