Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Moderná novostavba v novej časti obce Brodzany

Ulica: Brodzany
Obec: Partizánske
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
188 500 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám novinku v portfóliu našej kancelárie. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Brodzany na konci ulice Riečna, len 6 minút cesty autom od mesta Partizánske. Novo vznikajúca časť obce ponúkne novú asfaltovú komunikáciu a príjemne prostredie s pekným výhľadom. Z obce Brodzany je vybudovaná cyklotrasa až do Partizánskeho. 

POZEMOK:

Rovinatý pozemok o výmere 391 m2 je prístupný priamo z hlavnej cesty. Všetký inžinierske siete sú na hranici pozemku alebo v jeho tesnej blizkosti, vrátane kanalizácie. 

STAVBA:

Základová doska - 

Nášľapná vrstva - laminátová podlaha hr. 8 mm
Podložka pod laminátovú podlahu hr. 2 mm
Roznášacia vrstva - cementový poter(podlahové kúrenie) hr. 75 Kročajová a tepelná izolácia ISOVER Neofloor 150 hr. 160 mm Ochranná vrstva Fatrafol Fatratex S 300 g / m2 hr. 3 mm Hydroizolácia PVC fólia Fatrafol 803 hr. 2 mm
Železobetónová doska hr. 150 mm.
Štrkový podsyp hr. 150 mm.

Stavba -  bude postavená z keramickej tehly o hrúbke 25cm, zateplená tepelnou izoláciu Easyterm EPS 70 i hrúbke  20 cm. Obvodové steny budú v potiahnuté silikátovou omietkou. Vnútorné nenosné priečky hrúbky 17,5 cm a použutá bude vápenatocementové omietky. 

Strecha - Rovná - Tepelná izolácia ISOVER 150 S, HR. 300 mm
parozábrana APP-5 FATRABIT HR. - mm
Drevený záklop, OSB doska HR. 22 mm
Stropná konštrukcia, drevený nosník HR. 259 mm

PVC Hydroizolačná fólia FATRAFOL 810 HR. 2mm 2.0 Textília TIPPTEX B300F, 300g, HR. 3 mm 3.0 Tepelná izolácia ISOVER 150 S, spádové kliny, HR. -- mm 0.0

DISPOZÍCIA: 

Dispozícia bude tvorená vstupnou chodbou so samostatnou toaletou a miestom na šatníkovú skriňu plynule prechádzajúcej do dennej časti open space priestoru obývacej izby a kuchynskej časti (plus technická miestnosť/špajza), druhá chodba vedie do nočnej časti domu, kde nájdeme kúpeľňu (benefit druhé wc) naprojektovanú na sprchový kút aj vaňu s prípravou na umiestnetie práčky a sušičky, ďalej 3 nepriechodné izby s výklenkami na šatníkové skrine. Bonusovou miestnosťou je šatník medzi zadnými izbami. 

Terasa bude mať výmeru 23 m2 a prístup na ňu bude z obývacej izby. 

Okná s trojsklom.Stavba bude nizkoenergetická. Kúrenie je plánované podlahové s tepelným čerpadlom, vďaka komínu možnosť pripojenia krbovej vložky alebo kachle. Vďaka dobre svetelnej polohe, bude mať zmysel aj napojenie fotovoltaiky. 

Dom sa predáva v stave holodom, teda kompletné dokončenie exteriéru, v interiéry podlahové potery, zníženie stropov sádrokartónom, elektroinštalácia a vodoinštalácia, omietky na stenách. Vypínače a zásuvky v lepšom štandarde.

Aktuálne je pozemok oplotený pletivovým plotom, ktorý môže ostať v aktuálnom stave. Aktuálne je hotová základová doska s potermi a vyťahujú sa múry. Viacej informácií telefonicky alebo na osobnej prehliadke. Dizajn novostavby je zobrazený na vizualizácii.

 

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
391 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
120 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Podlahová plocha:
100 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2023
Celková plocha:
120 m2
Terasa plocha:
23 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti