Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Novopostavená chata v Radobici v časti Cerová

Ulica: Štiefleje
Mestská časť: Štiefleje
Obec: Radobica
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
189 900 €

Popis nehnuteľnosti

BEDES | Realitná kancelária predstavuje túto nádhernú chatu na predaj vo vyhľadávanej chatovej oblasti Cerová. Táto novostavba je kompletné zariadená, čo znamená, že noví majitelia si budú môcť kúpiť túto chatu a hneď sa vydať na relaxačný víkend, kde si budú môcť vychutnať krásne a tiché prostredie.

Chata ponúka príjemnú dispozíciu, ktorá pozostáva zo vstupnej chodby, útulnej obývacej miestnosti, samostatného WC a kúpeľne so sprchovým kútom. Z obývacej miestnosti sa dá dostať na veľkú terasu, z ktorej sa naskytuje úchvatný výhľad na okolité pohorie, čo pridáva nehnuteľnosti na kúzle.

Chata disponuje aj suterénom, kde sa nachádza kuchyňa, čo je veľkou výhodou, keďže pri príprave jedál tak nebudú vône prenikajúce do obývacej miestnosti. Obývacia miestnosť ponúka aj prístup na prvé poschodie, kde sa nachádzajú tri izby, ideálne pre hostí alebo rodinných príslušníkov.

Celá chata je zateplená a má nové fasádne omietky, čo prispieva k dobrému tepelnému komfortu a estetickému vzhľadu. V chatách sa nachádzajú dva krby - teplovzdušný krb v obývacej miestnosti vykúri všetky miestnosti a ďalší krb sa nachádza v kuchyni, čo je skvelým doplnkom pre príjemné chvíle pri príprave jedál.

Okolie chaty je starostlivo upravené a príjemné. K dispozícii je altánok na opekanie, kde si noví majitelia budú môcť užiť chutné grilovačky a prirodzené jazierko pri chate pridáva pocit súkromia a pohody. Pre väčšie bezpečie a ochranu je celý pozemok ohradený betónovým plotom a je vybavený kamerovým systémom.

Chatu dopĺňa aj záhradná chatka, ktorá môže slúžiť na uskladnenie záhradných náčiní alebo iných potrieb.

Táto chatka je ideálnym miestom pre oddych a relaxáciu. Je to výborná príležitosť pre tých, ktorí hľadajú únik z rušného mesta a chcú si užívať prírodu a ticho vo vyhľadávanej chatovej oblasti Cerová.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
350 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Šírka pozemku:
11 m
Dĺžka pozemku:
32 m
Úžitková plocha:
120 m2
Zastavaná plocha:
51 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
5
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
iné
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
2019
Rok poslednej rekonštrukcie:
2023
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
350 m2
Plocha balkóna:
4 m2
Počet balkónov:
1
Terasa plocha:
10 m2
Počet terás:
1
Počet vonkajších parkovacích miest:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti