Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Priestranný 1 izbový byt, 34m2, komplet rekonštrukcia, Prievidza

Ulica: Falešnika
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
45 900 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária BEDES ponúka na predaj priestranný jednoizbový byt v meste Prievidza. Byt sa nachádza na ulici Falešnika – v bezprostrednej blízkosti obchodného a komerčného centra Prievidze. Plná občianska vybavenosť (Kaufland, Tesco, Korzo, Uniklinika, banky, pošta, reštaurácie, MHD, športoviská, fitko, atď..) je doslova na dosah ruky (pešo cca. 2 min.). Byt navyše disponuje bezbariérovým vstupom, čo umožňuje pohodlné bývanie aj pre pohybovo handicapovaných ľudí.

 

Veľkorysá úžitková plocha bytu je 34m2, pozostáva z chodby, kuchyne, priestrannej kúpeľne a veľkej izby. Okná sú orientované na východ (mimo rušnú hlavnú cestu). Byt ako aj celý bytový dom bol kompletne rekonštruovaný v roku 2018. Je čistý a uprataný, vhodný na okamžité bývanie.

Byt je v osobnom vlastníctve, bez tiarch a dlžôb. Možné čerpanie hypotekárneho úveru. Z dôvodu zaujímavej ceny vhodný aj ako investícia. Viac informácií a prehliadku získate na tel. č. 0910 553 554.

 

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
34 m2
Stav:
úplne prerobený
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2018
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
34 m2
Orientácia:
východ
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti