Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Prenájom – zariadený 3 izbový byt, 74m2, 2x loggia, širšie centrum - Prievidza

Ulica: Dlhá 42
Mestská časť: Dlhá Ulica - centrum
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
600 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

BEDES Real Estate ponúka do prenájmu trojizbový byt v širšom centre mesta Prievidza – lokalita Dlhá ulica. Je umiestnený na 11. poschodí s výťahom (2x veľký nákladný výťah), orientovaný je na J / Z, vďaka čomu  je z bytu nezameniteľný panoramatický výhľad. V blízkosti sa nachádza materská škola, športové (workout-ová zóna) aj detské ihriská a veľké množstvo zelene vďaka parku Skotňa. Plná občianska vybavenosť vo vzdialenosti cca. 6 minút chôdze.

 

Po technickej stránke je byt po rozsiahlej rekonštrukcií vrátane zmeny dispozície. Práve úpravou dispozície došlo k maximalizácií využitia jeho úžitkovej plochy, ktorá predstavuje 74 m2. Kuchyňa je spojená s obývacou izbou a vytvára moderný tzv. OPEN SPACE priestor.

 

Byt pozostáva zo zádveria, chodby, komory, kúpeľne a oddelenej toalety, detskej izby, priestrannej hlavnej spálne, kuchyne opticky spojenej s obývacou izbou. K dispozícií sú 2 loggie umiestnené v kuchyni a aktuálne detskej izbe. Kuchyňa je plne vybavená vstavanými spotrebičmi. V hlavnej spálni je osadená vstavaná skriňa.

 

Byt je plne zariadený (okrem detskej izby). Voľný k nasťahovaniu IHNEĎ. Mesačný nájom zahŕňa aj všetky energie. Voľne pohybujúce sa zvieratá nie sú prípustné. Vyžaduje sa depozit vo výške 1200€. Prvotná investícia je vo výške 2200€.

Viac informácií a prehliadku získate na tel. č. 0910 553 554 alebo prostredníctvom e-mailu freimann@bedes.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
74 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
74 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti