Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | PRENÁJOM - Zariadený 3 izbový byt, 68m2, St. Sídlisko

Ulica: J. Siváka
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
500 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme novinku v našej ponuke. Jedná sa o prenájom 3 izbového bytu na ulici Jozefa Siváka na Starom sídlisku. Byt má výmeru 68 m2, nachádza sa na vyvýšenom prízemí. Lokalita ponúka tiché prostredie na bývanie s veškerou občianskou vybavenosťou v blízkosti.

Dispozícia:

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba v tvare písmena L so vstavaným úložným priestorom, murované jadro kúpeľne s oddeleným wc, manželská spáľňa, veľká obývacia izba, kuchyňa vybavená komplet spotrebičmi vrátane omývačky riadu a posledná je druhá spáľňa. Všetky Izby sú priestranné.

Stav:

Interiér bol v minulosti zrekonštruovaný. Jedná sa síce o staršiu rekonštrukciu avšak byt pôsobí príjemným dojmom. V spálni sa nachádza veľká šatníková skriňa, postel a nočné stolíky, kuchynská linka je v provensálskom štýle s komplet spotrebičmi a jedálenským sedením, obývacia izby je zariadená obývacou stenou, led televízorom, rohová sedacia súprava, krásne podsvietená vitrína a  konferenčný stolík, v zadnej ibve sú dve postel a 2 pracovné stoly. K dispozícii je aj práčka v kúpeľni a pivnica v suteréne. 

Byt je pripravený na nasťahovanie. Cena nájmu je 500 EUR/mesiac. V cene je internet aj energie.

Platby: 

500 EUR/polatok RK, 1000 EUR/ vrátny depozit, 500 EUR/prvý nájom. Fotografie na vyžiadanie. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
69 m2
Stav:
úplne prerobený
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
69 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Martin Drienik

Martin Drienik

Real Estate Consultant & Head of Marketing

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti