Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Lukratívny pozemok s výhľadom na Banskú Štiavnicu ( Štefultov )

Ulica: Banská Štiavnica
Mestská časť: Štefultov
Obec: Banská Štiavnica
Okres: Banská Štiavnica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie
110 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám lukratívnu investičnú príležitosť - pozemok na predaj v časti Štefultov, Banská Štiavnica. Tento pozemok s rozlohou 3015 m2 je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kombináciu prírodného prostredia a blízkosti mesta.

Pozemok sa nachádza na svahovitom území na okraji časti Štefultov, čo poskytuje nádherný výhľad na historické mesto Banská Štiavnica a okolitú prírodu. Táto lokalita je obľúbená medzi návštevníkmi a turistami, pretože ponúka jedinečnú kombináciu kultúrneho dedičstva a prírodných krás.

Hoci na pozemku zatiaľ nie sú inžinierske siete, elektrické prípojky sú k dispozícii v blízkosti. Navyše, na pozemku je dostupná studňa, čo je veľkou výhodou pre potenciálnych vlastníkov.

Tento lukratívny pozemok sa nachádza v intraviláne mesta, čo z neho robí atraktívnu investíciu. Druh pozemku je ovocný sad.

Vzhľadom na svoju polohu, veľkosť a výhľad ponúka tento pozemok množstvo možností. Môžete tu vytvoriť svoje vysnívané bývanie v prírode s dostupnosťou všetkých potrebných služieb mesta Banská Štiavnica.
Prípadne je tu priestor pre podnikanie v oblasti cestovného ruchu.

Neberte si túto príležitosť na ľahkú váhu, pretože podobné pozemky s výhľadom a takýmto potenciálom sú vzácne.

Nechajte sa okúzliť krásou tejto lokalite a zrealizujte svoje sny s týmto lukratívnym pozemkom v Banskej Štiavnici, časti Štefultov.

 

Cena zahŕňa všetky služby spojené s prevodom nehnuteľnosti, vrátane katastrálnych poplatkov, právneho servisu či hypotekárneho poradenstva.

Vykročte k Vášmu novému bývaniu s Realitnou kanceláriou BEDES s istotou a bez starostí. Naši makléri budú s Vami počas celého procesu od začiatku až do konca. Pre nás je dôležitá Vaša maximálna spokojnosť. Teší sa na Vás náš tím BEDES.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Reality.

Predávate nehnuteľnosť? Sem s ňou!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
3015 m2
Plocha pozemku:
3015 m2
Klimatizácia:
nie
Káblová televízia:
nie
Voda:
studňa
Krb:
nie
Inžinierske siete:
blízko
Plyn:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti