Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

BEDES | Stavebný pozemok 853 m2, juhovýchodná orientácia, IS, Handlová

Ulica: Jánošíková
Obec: Handlová
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie
48 000 €

Popis nehnuteľnosti

BEDES Real Estate ponúka na predaj stavebný pozemok s panoramatickým výhľadom na okolité pohoria. Tento pozemok je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú slnečné, kľudné a príjemné miesto pre svoje bývanie, v bezprostrednej blízkosti prírody a lesov.

 

Celková výmera pozemku je bohatých 853m2. Zastavaná plocha už v tomto momente tvorí 322 m2. Jednou z výhod tohto pozemku je, že inžinierske siete sú dostupné a pripravené na pripojenie. To znamená, že môžete ihneď začať plánovať Váš dom na mieru, bez obáv o prípadné technické ťažkosti. Z IS sú v danej časti Handlovej dostupné elektrické prípojky (230/400V), mestský vodovod (prípadne možné využívať studňu ako úžitkovú vodu), kanalizáciu je potrebné riešiť žumpou alebo ČOV.

 

Ak máte záujem stavať, nie však svojpomocne a neviete si dať rady kto, za koľko a aký dom Vám postaví? V prípade tejto ponuky môžete získať aj možnosť vystavať si svoj nový dom na kľúč. O realizáciu stavby sa postará renomovaná stavebná firma. Tento servis Vám ušetrí množstvo času a námahy. Zabezpečí Vám to, aby bol Váš nový dom postavený presne podľa Vašich predstáv a požiadaviek.

Viac informácií o prehliadku získate na freimann@bedes.sk alebo na čísle 0910 553 554. Nehnuteľnosť je možné získať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžu naši hypo-špecialisti.

 

Cena zahŕňa všetky služby spojené s prevodom nehnuteľnosti, vrátane katastrálnych poplatkov, právneho servisu či hypotekárneho poradenstva.

Vykročte k Vášmu novému bývaniu s Realitnou kanceláriou BEDES s istotou a bez starostí. Naši makléri budú s Vami počas celého procesu od začiatku až do konca. Pre nás je dôležitá Vaša maximálna spokojnosť. Teší sa na Vás náš tím BEDES.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Reality.

Predávate nehnuteľnosť? Sem s ňou!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Celková plocha:
853 m2
Plocha pozemku:
853 m2
Zastavaná plocha:
322 m2
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa a vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti