Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária BEDES Vám predstavuje nehnuteľnosť v tichej lokalite na Starom Sídlisku. Obchody, reštaurácie, škôlky a školy, zástavky MHD sú kúsok pešou chôdzou. V blízkosti je takisto Prievidzský park s dostatkom zelene a ihrisiek, fitness centrum alebo plaváreň. 
Parkovanie je zabezpečené pred bytovým domom na verejnom parkovisku. 

Byt je dispozične rozdelený na čiastočne spojenú kuchyňu s obývacou izbou a samostatnú spálňu. Vstupná chodba disponuje vstavanou skriňou s dostatkom odkladacieho priestoru. Kúpeľňa a WC sú spojené.

V každej časti bytu bol kladený dôraz na kvalitu materiálov a spracovanie. Jednotný dizajn nehnuteľnosti dopĺňajú drevené doplnky v kombinácii s neutrálnymi farbami. Otapetovanie stien vzorovanou tapetou dobre kontrastuje s ostatnými stenami. 

Kuchynský priestor je čiastočne spojený klenbou s obývacou časťou. Mohutná kuchynská linka vyrobená na mieru, Vám ponúkne všetko čo potrebujete. Biely dekor s čiernými spotrebičmi je kombinovaný s prírodným drevom. Na kvalite pridávajú všetky vstavané spotrebiče. (chladnička je samostatne stojaca) Obývacie miestnosť s rohovou sedacou súpravou má dostatok priestoru pre komfortné fungovanie. 
Dispozícia kúpeľne bola zmenená a zväčšená. Dizajn je v prírodných tónoch, kombinácia béžovej a antracitu. Pre vyšší komfort je v kúpeľni radiátor. 
Spálňa s dostatkom úložného priestoru vo vstavanej skrini, ktorá je pozdĺž celej šírky izby. Príprava na nočné stolíky s osvetlením. V skrini je zabudovaná sušička. 

Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštruckiou pred 5 rokmi, ktorá zahŕňala výmenu všetkých komponentov bytu. (vrátane elektroinštalácie a vodoinštalácie). Predáva sa s čiastočným zariadením, tak ako vidíte na fotografiach. 

Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Dobrá orientácia nehnuteľnosti zabezpečuje dostatočné presvetlenie, aj napriek jej umiestneniu. 

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Real Estate. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
61 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
61 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Martin Drienik

Martin Drienik

Real Estate Consultant & Head of Marketing

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti